Kategóriák


A POLAIR hűtőpultok egy univerzális berendezés, amely a hűtőszekrény és a teljes munkafelület funkcióit ötvözi. 

A POLAIR hűtőpultok rozsdamentes acélból készülnek, belül és kívül (kivéve a hátsó falat).

Ezek a hűtőpultok biztosítják a termőterület racionálisabb használatát, a személyzet optimális működését, jelentősen csökkentik az energiafogyasztást.

POLAIR hűtőpultok kompaktak és tágasak.

Az ajtómentes hézagmentes kialakítás az ajtók közötti különbség nélkül biztosítja a lehető legnagyobb hűtött helyet az élelmiszerek tárolásához.

A 700 mm-es mélységű hűtőpultokat úgy tervezték, hogy GN 1/1 gasztronorm szabványnak megfeleljenek. Professzionális konyhai edényeket is tárolhatunk benne.

A rejtett elpárologtatóval ellátott hűtő minden alkatrésze egy önálló rekeszbe van szerelve, amely elválasztva van a hűtött helytől.

Minden nagyteljesítményű hűtőpult kettős fedélzeti moduláris felépítésű, teljesen kihúzható, hogy biztosítsa a működést és a karbantartást.

A POLAIR közepes hőmérsékletű hűtőberendezések max. + 43 ° C környezeti hőmérsékleten működnek. Az üzemi hőmérséklet -2 és + 10 ° C között van.

A POLAIR alacsony hőmérsékletű hűtőberendezései + 32 ° C hőmérsékleten működnek. Az üzemi hőmérséklet nem haladhatja meg a -18 ° С-ot

Az elektronikus vezérlőegység lehetővé teszi a hőmérséklet pontos beállítását, szabályozását és fenntartását, valamint a hűtőberendezés öndiagnózis funkcióját.

Hűtők teste és ajtója tömör öntött poliuretánhabból készül, és kiváló hőszigetelő, szilárdsági és légmentességi tulajdonságokkal rendelkezik.

A hűtők szabványosított méretei biztosítják, hogy a végfelhasználó mindig képes egyéni gyártású egységes gyártósort építeni, amely tökéletesen alkalmas a kiskereskedelmi vagy vendéglátóipari alkalmazásokra.

Ezeknek a hűtőberendezéseknek nincsenek olyan alkatrészei, amelyek kiugrik a pult széléről, felhasználóbarát és biztonságosak;

Kényelmes rozsdamentes acél ajtókilincsek.

Az ajtók rugalmas PVC tömítőanyaggal vannak ellátva, mágneses betétekkel.

Magasságban állítható rozsdamentes acél lábak.

A munkalapok 40 mm vastag (1,0 mm) rozsdamentes acélból készülnek, 600 mm-es gyöngyökkel, amely így tökéletesen működő munkalapként működik.

Radiálisan ívelt elülső pultfelület biztosítja a megfelelő munka- és egészségügyi biztonságot, ami szép megjelenéssel párosul.