Gyártó: Snaige
Cikkszám: FRF27SM-S2000G
Készlet információ: Készleten
82,989 Ft
Nettó: 65,346 Ft

Menyniség

Kérdése van?
Problémája van a termékkel?
  • E-mail

    szerviz@muszakionline.hu

  • Telefon

    Hétfőtől - Péntekig: 8:00 - 18:00

Ügyfélszolgálat


LOW FROST

A LOW FROST hűtéstechnika segítségével a fagy és a jég sokkal lassabban képződik a fagyasztóban, így nem kell olyan gyakran kiolvasztania a hűtőszekrényt vagy a fagyasztót. És amikor ezt megteszi, a leolvasztási idő sokkal rövidebb lesz. 


 

 

Palacktartó polc

Különböző méretű palackok egyszerre tarthatók biztonságoson és tágasan a polcon. Elég mély, hogy az üvegek ne boruljanak fel az ajtó kinyitásakor és bezárásakor.

 

 

 

Ajtópolcok

Az ajtótálcák erősek és nagyon kényelmesek, lehetővé téve számtalan hasznos termék tárolását. Tervezőink nagy figyelmet fordítottak e tálcák formájára, ami a mai termékformák csomagolásához lettek igazítva. A polcok állítható magasságúak vagy eltávolíthatók.

  

 

FAST FREEZE rekesz

Gyors fagyás közben a FAST FREEZE rekesz hőmérséklete –18 °C és alacsonyabb. Ezen a hőmérsékleten a fagyasztási folyamat gyors és az élelmiszertermék sejtjeiben nem képződnek jégkristályok. Ráadásul ez a funkció nem teszi lehetővé a fagyasztott termékek hőmérsékletének emelkedését, így tápanyagaik, ízük, színük és tápértékük optimálisan megőrződik..

 

 

 

Edzett üveg polcok

Az edzett üveg polcok több, mint 25 kg-ot képesek elbírni, nehezen törnek el, nem karcolódnak és nagyon könnyen tisztíthatók. A polc elejére és hátuljára rögzített fémezett keretek megakadályozzák a kiömlött folyadék csöpögését az alatta lévő polcokra. A polcok helyzete könnyen beállítható - megváltoztathatja a magasságát vagy akár teljesen eltávolíthatja őket.

 


Általános
Méretek (cm): 150x60x62 cm
Klímaosztály: N-ST
Energiaosztály: A+
Energiafogyasztás (kWh): 0,600kWh
Dizájn
Szín: Fehér
Hűtő rész
Hűtő űrtartalom: 173 l
Fagyasztó rész
Fagyasztó űrtartalom: 54 l

Írjon véleményt a termékről

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges