Cikkszám: FR24SM-PRR
Készlet információ: Készleten
139,990 Ft 159,990 Ft
Nettó: 110,228 Ft

Menyniség

Kérdése van?
Problémája van a termékkel?
  • E-mail

    szerviz@muszakionline.hu

  • Telefon

    Hétfőtől - Péntekig: 8:00 - 18:00

Ügyfélszolgálat


LOW FROST

A LOW FROST hűtéstechnika segítségével a fagy és a jég sokkal lassabban képződik a fagyasztóban, így nem kell olyan gyakran kiolvasztania a hűtőszekrényt vagy a fagyasztót. És amikor ezt megteszi, a leolvasztási idő sokkal rövidebb lesz.


SNAIGĖ RETRO

A SNAIGĖ Retro kollekció nosztalgikus pillantás vet a távoli múltba, amikor kifejező formák, domináns vonalak és élénk színek érvényesültek. A Retro kollekció olyan embereknek szól, akik értékelik a stílust, az egyéniséget és az élénk színeket. A SNAIGĖ Retro hűtőszekrény-fagyasztó nem csak tágas, de kényelmes hűtőszekrény; mint minden retro stílusú alkotás. A hűtőszekrény kiemelkedik és dominál a többi hűtőszekrény között. Ez egy stílusikon, amelynek helye van a stílusos otthonokban, a lakásokban és a divatos irodákban.

 


 

 

Palacktartó polc

Különböző méretű palackok egyszerre tarthatók biztonságoson és tágasan a polcon. Elég mély, hogy az üvegek ne boruljanak fel az ajtó kinyitásakor és bezárásakor.

 

 

 

Ajtópolcok

Az ajtótálcák erősek és nagyon kényelmesek, lehetővé téve számtalan hasznos termék tárolását. Tervezőink nagy figyelmet fordítottak e tálcák formájára, ami a mai termékformák csomagolásához lettek igazítva. A polcok állítható magasságúak vagy eltávolíthatók.

 


 

Edzett üveg polcok

Az edzett üveg polcok több, mint 25 kg-ot képesek elbírni, nehezen törnek el, nem karcolódnak és nagyon könnyen tisztíthatók. A polc elejére és hátuljára rögzített fémezett keretek megakadályozzák a kiömlött folyadék csöpögését az alatta lévő polcokra. A polcok helyzete könnyen beállítható - megváltoztathatja a magasságát vagy akár teljesen eltávolíthatja őket.

ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGOK
Fagyasztó rekesz nettó űrtartalma (l) 46
Bruttó űrtartalom (l) 220
Általános
Nettó űrtartalom (l) 166
Klímaosztály: N
Energiaosztály: A++
Energiafogyasztás (kWh): 0,473
Szín: Piros
Szélesség (cm): 56
Magasság (cm): 150
Mélység (cm): 60
Hűtő rész
Hűtőszekrény leolvasztó rendszer Automatikus
Fagyasztó rész
Fagyasztó leolvasztás: Kézi
Technikai részletek
Zajszint (dB) 39

Írjon véleményt a termékről

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges