Gyártó: Snaige
Cikkszám: RF32SM-S0002G
Készlet információ: Készleten
94,990 Ft 109,990 Ft
Nettó: 74,795 Ft

Menyniség

Kérdése van?
Problémája van a termékkel?
  • E-mail

    szerviz@muszakionline.hu

  • Telefon

    Hétfőtől - Péntekig: 8:00 - 18:00

Ügyfélszolgálat

 

 

 

Gyors fagyasztás

Gyors fagyás közben a FAST FREEZE rekesz hőmérséklete –18 °C és alacsonyabb. Ezen a hőmérsékleten a fagyasztási folyamat gyors és az élelmiszertermék sejtjeiben nem képződnek jégkristályok. Ráadásul ez a funkció nem teszi lehetővé a fagyasztott termékek hőmérsékletének emelkedését, így tápanyagaik, ízük, színük és tápértékük optimálisan megőrződik.

 

 

 

Nagyobb fiók

Ez a fiók még több gyümölcsöt és zöldséget fog tárolni. Mérete ellenére a fiók használata egyszerű - speciális sínek segítségével könnyedén be- és kihúzható.

 

Tárolók az ajtóban

A kényelmes ajtótárolókban sok különböző méretű és formájú terméket tárolhat. A tárolók magassága könnyen beállítható vagy eltávolítható. Tervezőink nagy figyelmet fordítottak a tárolók alakjára és a mai termékek csomagolási formájához igazították őket.

 

 

 


LED – hatékony belső világítás a hűtőszekrényben

A hűtőszekrény beépített LED-es lámpája tökéletesen megvilágítja a hűtőszekrény belsejét - a fény eléri az összes rekeszt. A hagyományos lámpatestekkel összehasonlítva ezek a lámpatestek erősebbek, ellenállnak a rezgésnek és a hőmérsékleti változásoknak. A LED-ek akár 80% kal kevesebb energiát fogyasztanak, nem bocsátanak ki UV- és infravörös sugarakat, és nem tartalmaznak higanyt.

Megbízható palacktartó polc

A palacktartó polcon egyszerre különböző méretű palack helyezhető el. A palacktartó rögzíti őket, és megakadályozza, hogy megbillenjenek.

Biztonsági üveg polcok fém kerettel

Az edzett üvegpolcok, akár 25 kg súlyt is elbírnak, nehéz letörni, nem karcolódnak és nagyon könnyen tisztíthatóak. A polc elülső és hátulsó részére rögzített fém keretek megakadályozzák, hogy a kiömlött folyadék lecseppenjen az alsó polcra. A polcok elhelyezkedése könnyen beállítható, megváltoztathatja a magasságát vagy akár teljes egészében el is távolíthatja a polcot.

Rekesz kis élelmiszeripari termékekhez

A fagyasztó kényelmes rekesze kis vagy ömlesztett ételek, például bogyók, gombócok és egyéb apró termékek fagyasztására. Használhatja arra is, hogy gyorsan jégkockákat készítsen a koktélpartikra.

Fedéllel ellátott polc

A fedett polc megakadályozza, hogy a termék szaga elterjedjen a hűtőszekrényben. A fedett polc kényelmes helyet kínál ízesített élelmiszereinek, mint például sajt és pástétomok tárolása.

Általános
Méretek (cm): 176x60x62 cm
Klímaosztály: N-ST
Energiaosztály: A+
Energiafogyasztás (kWh): 0,652kWh
Szín: Fehér
Hűtő rész
Hűtő űrtartalom: 233 l
Fagyasztó rész
Fagyasztó űrtartalom: 54 l

Írjon véleményt a termékről

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges