Cikkszám: RF58SM-S5RP2G
Készlet információ: Készleten
169,990 Ft 199,990 Ft
Nettó: 133,850 Ft

Menyniség

Kérdése van?
Problémája van a termékkel?
  • E-mail

    szerviz@muszakionline.hu

  • Telefon

    Hétfőtől - Péntekig: 8:00 - 18:00

Ügyfélszolgálat


SNAIGĖ Fresh INN hűtőszekrények – még több hely a friss ételekhez

Az elegáns és jó kinézetű SNAIGĖ Fresh INN hűtőszekrények minden bizonnyal örömet fognak okozni azoknak, akik szeretik az egészséges táplálkozást és az ízletes ételeket. A SNAIGĖ hűtőszekrényekben még több friss ételt tárolhat. A crisper fiók nagyobb, mint a szokásos, így kényelmesen tárolhat sok szezonális gyümölcsöt és zöldséget. A 0 ° C-os FRESH zónában a hús, hal és tenger gyümölcsei sokkal hosszabb ideig maradnak frissek. És ha fagyasztani szeretné a kerti termését télen, akkor egy tágas fagyasztóláda áll az Ön szolgálatában, gyors fagyasztási lehetőségekkel és NO FROST vagy statikus hűtőrendszerrel.

 

 

 

FAST FREEZE
gyorsfagyasztó rekesz

A gyorsfagyasztási FAST FREEZE részben a nyári és az őszi árucikkeket helyesen és gyorsan fagyaszthatja le, az italokat pedig gyorsan lehűtheti. Ebben a szakaszban a hőmérséklet -18 °C-ra csökken. Ezen a hőmérsékleten fagyasztva a terméksejteknek nincs idejük jégkristályok képződésére, így az így fagyasztott élelmiszerek nem veszítik el értékes tápanyagok nagy részét..

 

 

 

Crisper fiók

Ebben a fiókban még több gyümölcsöt és zöldséget tárolhat. Mérete ellenére a fiók egyszerűen használható speciális sínek segítségével könnyen be- és ki csúszik.

 

Tárolók az ajtóban

A kényelmes ajtótárolókban sok különböző méretű és formájú terméket tárolhat. A tárolók magassága könnyen beállítható vagy eltávolítható. Tervezőink nagy figyelmet fordítottak a tárolók alakjára és a mai termékek csomagolási formájához igazították őket.

 

 

 


LED – hatékony belső világítás a hűtőszekrényben

A hűtőszekrény beépített LED-es lámpája tökéletesen megvilágítja a hűtőszekrény belsejét - a fény eléri az összes rekeszt. A hagyományos lámpatestekkel összehasonlítva ezek a lámpatestek erősebbek, ellenállnak a rezgésnek és a hőmérsékleti változásoknak. A LED-ek akár 80% kal kevesebb energiát fogyasztanak, nem bocsátanak ki UV- és infravörös sugarakat, és nem tartalmaznak higanyt.

Különösen nagy fém palacktartó

A polc egyszerre akár öt 1,5 literes palackot is befogadhat. 10 kg-nál is több súly tud megtartani. Helyet takarít meg és könnyebben tarthatja tisztán hűtőszekrényét.

Megbízható palacktároló

Egyidejűleg különféle palackokat helyezhet a palacktartóba. A palacktartó biztonságosan fogja őket, megakadályozva, hogy azok felboruljanak.

Biztonsági üveg polcok fém kerettel 

Az edzett üvegpolcok, akár 25 kg súlyt is elbírnak, nehéz letörni, nem karcolódnak és nagyon könnyen tisztíthatóak. A polc elülső és hátulsó részére rögzített fém keretek megakadályozzák, hogy a kiömlött folyadék lecseppenjen az alsó polcra. A polcok elhelyezkedése könnyen beállítható, megváltoztathatja a magasságát vagy akár teljes egészében el is távolíthatja a polcot.

Kis élelmiszerekre vonatkozó rekesz

A fagyasztórekesz nagyon kényelmes rekesszel rendelkezik amelyekben apró vagy ömlesztett ételeket, mint pl. bogyókat, gombócokat és más apró termékeket tárolhat és fagyaszthat le.

 

Fedett rekesz

A fedett rekesz megakadályozza a szagok terjedését a hűtőszekrényben. A fedett rekeszekben kényelmesen tárolhat aromás ételeket, pl. sajtot, pasztát.

 

 

 

 

ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGOK
Energiahatékonysági osztály A+
Fagyasztó rekesz nettó űrtartalma (l) 88l
Bruttó űrtartalom (l) 338
Általános
Nettó űrtartalom (l) 321
Klímaosztály: N
Éves energiafelhasználás 261kWh
Szín: Piros
Dizájn
Megfordítható ajtó Igen
Méretek (magasság x szélesség x mélység cm) 194,5x60x65
Fagyasztó rész
Fagyasztó kapacitás (kg/24h) 12
Technikai részletek
Zajszint (dB) 41

Írjon véleményt a termékről

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges