Cikkszám: RF59FG-TN00NF
Készlet információ: Készleten
142,990 Ft 164,990 Ft
Nettó: 112,591 Ft

Menyniség

Kérdése van?
Problémája van a termékkel?
  • E-mail

    szerviz@muszakionline.hu

  • Telefon

    Hétfőtől - Péntekig: 8:00 - 18:00

Ügyfélszolgálat


Inverteres kompresszor

A fordulatszám-szabályozóval ellátott inverteres kompresszor simábban és hatékonyabban működik, mint egy hagyományos kompresszor. Ez azt jelenti, hogy 40 százalékkal kevesebb áramot fogyasztanak. Ezenkívül csendesebb és hosszabb ideig tart. 


 

 

Nincs fagy - nincs gond. SNAIGĖ hűtőszekrények-fagyasztók NO FROST hűtőrendszerrel.

Az európai NO FROST hűtőrendszerrel ellátott SNAIGĖ hűtőszekrények-fagyasztók azt jelentik, hogy nem kell tartania a folyamatos leolvasztás és tisztítás miatt, mert a fagyasztóban alig képződik fagy. Ráadásul a hűtőszekrényben lévő étel nem szárad ki, nem veszíti el tápértékét vagy megjelenését.
A SNAIGĖ NO FROST rendszer működése:
SNAIGĖ NO FROST hűtőszekrény-fagyasztókat a statikus és a NO FROST hűtőrendszerek legfontosabb előnyeinek felhasználásával fejlesztették ki. A fagyasztó minden részébe hideg levegőt fújnak be és egyenletesen oszlatják el. Ez biztosítja az egyenletes hőmérsékletet és a megfelelő páratartalmat minden szakaszban. Eközben a hűtőtér statikus hűtőrendszerrel rendelkezik, amely a legalkalmasabb a friss élelmiszerekhez. Nedvesek maradnak, hosszabb ideig megőrzik tápértéküket és ízbeli tulajdonságukat.
.

 

 

 

0 °C-os FRESH ZONE rekesz

Ez az elegáns, átlátszó, tágas 0 °C-os FRESH ZONE rekesz mindenképpen tetszeni fog, mivel hosszabb ideig biztosítja a hús, a hal és a tengeri termékek frissességét. Termékeit hosszabb ideig tarthatja frissen anélkül, hogy elveszítené színét, ízét és tápértékét. 0 °C-os FRESH ZONE fiók kényelmes és könnyen használható. Még 90 °-os nyitási szögnél is kihúzhatók és eltávolíthatók. A fiók ívelt alja a jobb légkeringés érdekében.
Hogyan működik a 0 ° C-os FRESH ZONE?
A 0 °C-os FRESH ZONE mögé telepített extra párologtató lehetővé teszi a hőmérséklet -2 °C-ról +3 °С-ra történő csökkentését. A hűtőtér hőmérsékletének szabályozásával állítható be. A legalacsonyabb hőmérsékleti üzemmód beállítása esetén a FRESH ZONE fiókjában a 0 °C hőmérséklet -2 fokra csökkenhet. Ezzel ellentétben, ha a hűtőtér minimális hűtési ideje be van állítva, a „0 °C FRESH ZONE” rekesz hőmérséklete körülbelül 2 °C lesz.

  

 

FAST FREEZE funkció

A FAST FREEZE funkció segítségével gyorsan és megfelelő módon lefagyaszthatja a nyári és őszi finomságokat. Gyorsan lehűtheti italait. Amikor a FAST FREEZE funkció be van kapcsolva, a FAST FREEZE rekesz hőmérséklete automatikusan -24 ℃ lesz, és automatikusan kikapcsol, amikor a termékek megfagynak. Ezen a hőmérsékleten a fagyasztási folyamat gyors és az élelmiszertermék sejtjeiben nem képződnek jégkristályok. Ráadásul ez a funkció nem teszi lehetővé a fagyasztott termékek hőmérsékletének emelkedését, így tápanyagaik, ízük, színük és tápértékük optimálisan megőrződik..

 

 

 

Szenzor alapú elektronikus vezérlés

Szenzor alapú elektronikus vezérléssel kényelmesen állíthatja be a hőmérsékletet. Egy gombnyomással beállíthatja a kívánt hőmérsékletet a hűtőszekrényben, és aktiválja a SUPER FREEZE funkciót a fagyasztóban. Az elektronikus vezérlés folyamatosan ellenőrzi és automatikusan fenntartja a beállított hőmérsékletet mindkét térben. Áramkimaradás esetén emlékezik a beállított hőmérsékletre. Hangjelzés figyelmeztet, ha a hűtőszekrény ajtaja nyitva marad és villogó fény jelzi, hogy a hűtőszekrény hibásan működik.

 


Palacktartó polc

Az elegáns palackpolc helyet takarít meg és segít a hűtőszekrény tisztán tartásában. Két 1,5 literes palackot tud befogadni az Ön kényelme érdekében.

Nagyobb fiók

Ez a fiók még több gyümölcsöt és zöldséget fog tárolni. Mérete ellenére a fiók használata egyszerű - speciális sínek segítségével könnyedén be- és kihúzható.

Ajtópolcok

A kényelmes ajtótárolókban sok különböző méretű és formájú terméket tárolhat. A tárolók magassága könnyen beállítható vagy eltávolítható. Tervezőink nagy figyelmet fordítottak a tárolók alakjára és a mai termékek csomagolási formájához igazították őket.

Hatékony LED világítás 

A hűtőszekrény beépített LED-es lámpája tökéletesen megvilágítja a hűtőszekrény belsejét - a fény eléri az összes rekeszt. A hagyományos lámpatestekkel összehasonlítva ezek a lámpatestek erősebbek, ellenállnak a rezgésnek és a hőmérsékleti változásoknak. A LED-ek akár 80% kal kevesebb energiát fogyasztanak, nem bocsátanak ki UV- és infravörös sugarakat, és nem tartalmaznak higanyt.

Biztonsági üvegpolcok fémezett kerettel

Az edzett üvegpolcok, akár 25 kg súlyt is elbírnak, nehéz letörni, nem karcolódnak és nagyon könnyen tisztíthatóak. A polc elülső és hátulsó részére rögzített fém keretek megakadályozzák, hogy a kiömlött folyadék lecseppenjen az alsó polcra. A polcok elhelyezkedése könnyen beállítható, megváltoztathatja a magasságát vagy akár teljes egészében el is távolíthatja a polcot.

 

ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGOK
Energiahatékonysági osztály A+
Bruttó űrtartalom (l) 342
Általános
Nettó űrtartalom (l) 318
Klímaosztály: SN,N,ST,T
Energiafogyasztás (kWh): 0.84
Energiafogyasztás (kWh/év) 307
Szín: Fehér
Szélesség (cm): 59.5
Magasság (cm): 185.5
Mélység (cm): 63.5
Ajtónyitás iránya Bal
Automatikus kiolvasztás Igen
Fagyasztó rész
Fagyasztó kapacitás (kg/24h) 4.5
Technikai részletek
Zajszint (dB) 42

Írjon véleményt a termékről

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges