Cikkszám: RF59FG-P50026
Készlet információ: Készleten
142,990 Ft 164,990 Ft
Nettó: 112,591 Ft

Menyniség

Kérdése van?
Problémája van a termékkel?
  • E-mail

    szerviz@muszakionline.hu

  • Telefon

    Hétfőtől - Péntekig: 8:00 - 18:00

Ügyfélszolgálat


SNAIGĖ Fresh INN hűtőszekrények – még több hely a friss ételekhez

Az elegáns és jó kinézetű SNAIGĖ Fresh INN hűtőszekrények minden bizonnyal örömet fognak okozni azoknak, akik szeretik az egészséges táplálkozást és az ízletes ételeket. A SNAIGĖ hűtőszekrényekben még több friss ételt tárolhat. A crisper fiók nagyobb, mint a szokásos, így kényelmesen tárolhat sok szezonális gyümölcsöt és zöldséget. A 0 ° C-os FRESH zónában a hús, hal és tenger gyümölcsei sokkal hosszabb ideig maradnak frissek. És ha fagyasztani szeretné a kerti termését télen, akkor egy tágas fagyasztóláda áll az Ön szolgálatában, gyors fagyasztási lehetőségekkel és NO FROST vagy statikus hűtőrendszerrel.


Inverteres kompresszor

A fordulatszám szabályozóval ellátott inverteres kompresszor simábban és hatékonyabban működik, mint egy hagyományos kompresszor. A kompresszor 40 százalékkal kevesebb áramot fogyaszt társainál. Ezenkívül csendesebb és hosszabb élettartamú.

 

 

 

NO FROST - nincs gond. SNAIGĖ hűtőszekrények NO FROST hűtőrendszerrel.

Az európai NO FROST hűtőrendszerrel rendelkező SNAIGĖ hűtőszekrényeknél, nem kell tartania a folyamatos leolvasztás és tisztítás miatt, mert alig van fagyképződés. Ráadásul a hűtőszekrényben lévő étel nem szárad ki és nem veszíti el tápértékét vagy megjelenését.
Hogyan működik a SNAIGĖ NO FROST rendszer:
A SNAIGĖ NO FROST hűtőszekrény a statikus és a NO FROST hűtőrendszerek legfontosabb előnyeinek felhasználásával fejlesztették ki. A hideg levegőt a fagyasztó minden részébe befújják és egyenletesen eloszlatják. Ez biztosítja az egyenletes hőmérsékletet és a megfelelő páratartalom szintet minden szakaszban. Eközben a hűtőtér statikus hűtőrendszerrel rendelkezik, amely a legalkalmasabb a friss élelmiszerekhez. Frissek maradnak és hosszabb ideig megőrzik táplálkozási és ízbeli tulajdonságukat.
.

 

 

 

 

0°C FRESH ZONE rekesz

Ez az elegáns, átlátszó, tágas 0 °C-os FRESH ZONE rekesz mindenképpen tetszeni fog Önnek, mivel hosszabb ideig biztosítja a hús, a hal és a tengeri termékek frissességét a hűtőszekrényében.Termékeit hosszabb ideig tárolhatja anélkül, hogy elveszítené színét, ízét és tápértékét. 0 ° C-os FRESH ZONE fiók könnyen használható. Még 90 ° -os nyitási szögnél is kihúzhatók és eltávolíthatók. A fióknak ívelt alja van a jobb légkeringés érdekében. Hogyan működik a 0 °C-os FRESH ZONE? A 0 °C-os FRESH ZONE mögé telepített extra párologtató lehetővé teszi a hőmérséklet -2 °C-ról +3 °С-ra történő csökkentését. A hűtőtér hőmérsékletének szabályozásával állítható be. A legalacsonyabb hőmérsékleti üzemmód beállítása esetén a FRESH ZONE fiókban 0 °C hőmérséklet -2 fokig csökkenhet. Ezzel ellentétben, ha a hűtőtér minimális hűtési ideje be van állítva, a „0 °C FRESH ZONE” rekesz hőmérséklete körülbelül 2 °C lesz..

 

 

 

 

FAST FREEZE
gyorsfagyasztó rekesz

A gyorsfagyasztási FAST FREEZE részben a nyári és az őszi árucikkeket helyesen és gyorsan fagyaszthatja le, az italokat pedig gyorsan lehűtheti. Amikor a FAST FREEZE funkció be van kapcsolva, a FAST FREEZE rekesz hőmérséklete automatikusan -24 ℃ lesz és automatikusan kikapcsol, amikor a termékek megfagynak. Ezen a hőmérsékleten fagyasztva a terméksejteknek nincs idejük jégkristályok képződésére, így az így fagyasztott élelmiszerek nem veszítik el értékes tápanyagok nagy részét..

 

 

 

 

Szenzor alapú elektronikus vezérlés

Szenzor alapú elektronikus vezérléssel kényelmesen állíthatja be a hőmérsékletet. Egy gombnyomással beállíthatja a kívánt hőmérsékletet a hűtőszekrényben, és aktiválja a SUPER FREEZE funkciót a fagyasztóban. Az elektronikus vezérlés folyamatosan ellenőrzi és automatikusan fenntartja a beállított hőmérsékletet mindkét térben. Áramkimaradás esetén emlékszik a beállított hőmérsékletre. Hangjelzés figyelmeztet, ha a hűtőszekrény ajtaja nyitva marad és villogó fény jelzi, hogyha a hűtőszekrény hibásan működik..

 

 

 

Palacktároló polc

Az elegáns palacktartó polccal helyet takaríthat meg és segíti a hűtőszekrény tisztán tartásában is. Két darab 1,5 literes palackot tud befogadni.

 

Tárolók az ajtóban

A kényelmes ajtótárolókban sok különböző méretű és formájú terméket tárolhat. A tárolók magassága könnyen beállítható vagy eltávolítható. Tervezőink nagy figyelmet fordítottak a tárolók alakjára és a mai termékek csomagolási formájához igazították őket.

 

 

 

Hatékony LED világítás

A hűtő-fagyasztóba szerelt LED-világítás kiváló megvilágítást biztosít - a fény az összes rekeszbe eljut. A hagyományos fényekhez képest ezek erősebbek és ellenállnak a rezgésnek és a hőmérséklet változásának. A LED-ek akár 80% -kal kevesebb áramot fogyasztanak, nem bocsátanak ki UV- és infravörös sugarakat és nem tartalmaznak higanyt.

 

Biztonsági üvegpolcok fémezett kerettel

Az edzett üveg polcok több, mint 25 kg-ot is képesek megtartani, nehezen törik el, nem karcolódik és nagyon könnyen tisztíthatóak. A polc elejére és hátuljára rögzített fémezett keretek megakadályozzák a kiömlött folyadék csöpögését az alatta lévő polcokra. A polcok helyzete könnyen beállítható - megváltoztathatja a magasságot vagy teljesen el is távolíthatja őket.

 

 

 

ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGOK
Energiahatékonysági osztály A+
Bruttó űrtartalom (l) 342
Általános
Nettó űrtartalom (l) 318
Klímaosztály: SN,N,ST,T
Energiafogyasztás (kWh): 0.84
Energiafogyasztás (kWh/év) 307
Szín: Fehér
Szélesség (cm): 59.5
Magasság (cm): 185.5
Mélység (cm): 63.5
Ajtónyitás iránya Bal
Automatikus kiolvasztás Igen
Fagyasztó rész
Fagyasztó kapacitás (kg/24h) 4.5
Technikai részletek
Zajszint (dB) 42

Írjon véleményt a termékről

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges