Cikkszám: RF36SM-S0002G
Készlet információ: Készleten
125,990 Ft 144,990 Ft
Nettó: 99,205 Ft

Menyniség

Kérdése van?
Problémája van a termékkel?
  • E-mail

    szerviz@muszakionline.hu

  • Telefon

    Hétfőtől - Péntekig: 8:00 - 18:00

Ügyfélszolgálat

 

 

 

Gyors fagyasztás

Gyors fagyás közben a FAST FREEZE rekesz hőmérséklete –18 °C és alacsonyabb. Ezen a hőmérsékleten a fagyasztási folyamat gyors és az élelmiszertermék sejtjeiben nem képződnek jégkristályok. Ráadásul ez a funkció nem teszi lehetővé a fagyasztott termékek hőmérsékletének emelkedését, így tápanyagaik, ízük, színük és tápértékük optimálisan megőrződik..

 

 

 

Nagyobb fiók

Ez a fiók még több gyümölcsöt és zöldséget fog tárolni. Mérete ellenére a fiók használata egyszerű - speciális sínek segítségével könnyedén be- és kihúzható.

 

Tárolók az ajtóban

A kényelmes ajtótárolókban sok különböző méretű és formájú terméket tárolhat. A tárolók magassága könnyen beállítható vagy eltávolítható. Tervezőink nagy figyelmet fordítottak a tárolók alakjára és a mai termékek csomagolási formájához igazították őket.

 

 

 


LED – hatékony belső világítás a hűtőszekrényben

A hűtőszekrény beépített LED-es lámpája tökéletesen megvilágítja a hűtőszekrény belsejét - a fény eléri az összes rekeszt. A hagyományos lámpatestekkel összehasonlítva ezek a lámpatestek erősebbek, ellenállnak a rezgésnek és a hőmérsékleti változásoknak. A LED-ek akár 80% kal kevesebb energiát fogyasztanak, nem bocsátanak ki UV- és infravörös sugarakat, és nem tartalmaznak higanyt.

Különösen nagy fém palacktartó

A polc egyszerre akár öt 1,5 literes palackot is befogadhat. 10 kg-nál is több súly tud megtartani. Helyet takarít meg és könnyebben tarthatja tisztán hűtőszekrényét.

Megbízható palacktároló

Egyidejűleg különféle palackokat helyezhet a palacktartóba. A palacktartó biztonságosan fogja őket, megakadályozva, hogy azok felboruljanak.

Biztonsági üveg polcok fém kerettel 

Az edzett üvegpolcok, akár 25 kg súlyt is elbírnak, nehéz letörni, nem karcolódnak és nagyon könnyen tisztíthatóak. A polc elülső és hátulsó részére rögzített fém keretek megakadályozzák, hogy a kiömlött folyadék lecseppenjen az alsó polcra. A polcok elhelyezkedése könnyen beállítható, megváltoztathatja a magasságát vagy akár teljes egészében el is távolíthatja a polcot.

Kis élelmiszerekre vonatkozó rekesz

A fagyasztórekesz nagyon kényelmes rekesszel rendelkezik amelyekben apró vagy ömlesztett ételeket, mint pl. bogyókat, gombócokat és más apró termékeket tárolhat és fagyaszthat le.

 

Fedett rekesz

A fedett rekesz megakadályozza a szagok terjedését a hűtőszekrényben. A fedett rekeszekben kényelmesen tárolhat aromás ételeket, pl. sajtot, pasztát.

 

 

 

 

ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGOK
Energiahatékonysági osztály A+ F
Hűtőszekrény rekesz nettó űrtartalma (l) 233
Energiafogyasztás (kWh/év) 262
Szín: Fehér
Általános
Nettó űrtartalom (l) 321
Klímaosztály: N
Energiafogyasztás (kWh): 0.717
Szélesség (cm): 60
Magasság (cm): 194.5
Mélység (cm): 65
Ajtónyitás iránya Megfordítható
Hűtő rész
Hűtőszekrény leolvasztó rendszer Automatikus
Technikai részletek
Zajszint (dB) 41

Írjon véleményt a termékről

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges